Firmaprofil

Urmet er et italiensk selskap etablert i 1937. Selskapet designer, utvikler og selger bygg automasjon produkter og systemer.

Som en kommunikasjon og sikkerhets spesialist, står selskapet frem med sin teft innen innovasjon og for utvikling av allerede sammensatte sett som fremskynder installasjonen og forenkler funksjon styringen, for bolig-, kontor og industribygg.

Spekteret av produkter gir et bredt utvalg av teknologiske og estetiske løsninger. Hjemme automasjon, porttelefonsystemer, telefoni, rom kontroll, profesjonelt innbruddsalarmsystem, videoovervåkning og brannalarm systemer: løsninger for alle bransjer, utviklet i tråd med markedets krav. Urmet har en omfattende og pålitelig service nettverk. Kunder nyter også fordelene av Urmets salgsnettverk, som har en omfattende tilstedeværelse med salgskontorer over hele verden.

Urmet AS ble etablert i 2001 under navnet Urmet Domus Scandinavia AS som et datterselskap av Urmet spA i Torino, Italia. Ved innovativ og nyvinnende teknologi har vi på disse årene blitt en ledende aktør på markedet. Hovedformålet er og forhandle og distribuere alle produktene tilhørende Urmet Group som består av Urmet, Grothe Elkron, GLT, FDI, Simon Urmet og Aprimatic.

This post is also available in: Danish